La Petite Bande - Het Mozart Boek
SIGISWALD KUIJKEN
Het Mozart Boek

Beste vrienden en liefhebbers van La Petite Bande,

Hieronder spreekt Marleen Thiers, de vrouw van Sigiswald Kuijken, tot u: La Petite Bande leeft... Sigiswald Kuijken leeft! Zijn innerlijke kracht blijft groeien met de jaren...

Zijn ervaring, kennis, inzicht, geest en liefde deden hem een nieuw boek schrijven met als titel:
“MIJN MOZART...ZIJN TOVERFLUIT”

Sigiswald en Wolfgang Amadeus zijn in dit boek een éénheid geworden!

Deze onovertroffen, meesterlijke “Toverfluit” van Mozart - samen met zijn geniale librettist Schikaneder - wordt hier door Sigiswald Kuijken liefdevol en tegelijk ook in alle eenvoud tot zijn essentie teruggebracht, zonder vreemde bedenkingen, noch eigentijdse aanpassingen.

Hij vertelt in dit boek het gehele verhaal dat ontstond uit de intense samenwerking tussen Schikaneder en Mozart.

Ook beschrijft hij alle decors die Mozart en Schikaneder daarvoor uitdachten. Hij leert ons in het boek de betekenis en de finesses van de muziek, alsook van het libretto, en beschrijft ook de karakters van de personages.

Het lezen van deze Toverfluit zal u brengen tot een zien van wat Mozart en Schikaneder zagen, en ook tot wat zij wilden tonen aan ons, zelfs nu nog in deze eenentwintigste eeuw!

Sigiswald Kuijken wil met dit betoverend boek een schat verzamelen om “La Petite Bande” verder te kunnen laten groeien en schitteren in de toekomst - inderdaad zonder de hulp van de overheid maar met de hulp van al haar bewonderaars verspreid over de gehele wereld.
Meer informatie
Uw browser is verouderd.

Update uw browser, of gebruik Google Chrome voor een betere gebruikservaring.