La Petite Bande - Vrienden van La Petite Bande
SIGISWALD KUIJKEN
Vrienden van La Petite Bande

Sinds oktober 2013 heeft La Petite Bande een nieuwe vriendengroep: ‘Vrienden van La Petite Bande’. Deze groep startten we op om met zoveel mogelijk LPB liefhebbers gezamenlijk een stabiele jaarlijkse inkomstenbron voor het orkest te creëren. In tegenstelling tot subsidies of sponsoring kan dit een veilige basis voor het orkest worden, waar men op kan blijven rekenen. De ‘Vrienden’ zijn daarom zeer belangrijk voor La Petite Bande: zij vormen de ruggengraat van het orkest.

Stelt u zich voor: als de HELFT van alle mensen die in 2012 de petitie tegen het schrappen van de subsidies ondertekenden (20.000 mensen van over de hele wereld!) zich zou inschrijven als ‘Vriend van LPB’ voor de gevraagde 50,- euro per jaar, dan zou La Petite Bande op structurele jaarlijkse basis kunnen rekenen op een support van 500.000 euro… bijna zoveel als de subsidies die we nu moeten vervangen! Bovendien is lidmaatschap van de ‘Vrienden’ dé manier om nauw bij het orkest betrokken te blijven, concert-aankondigingen te ontvangen, en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rondom LPB en Sigiswald Kuijken.

We willen u dan ook van harte uitnodigen om u in te schrijven als lid van de nieuwe vriendengroep ‘Vrienden van La Petite Bande’!

Er zijn twee manieren waarop u zich kunt inschrijven:

als 'vriend'

Dit lidmaatschap kost 50 euro per jaar en wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Voor hen die belastingplichtig zijn in België is dit aftrekbaar van de belasting via de Koning Boudewijn Stichting. Indien gewenst ontvangt u regelmatig de ‘vriendenbrief’ met daarin een verrassende tekst, stukje uit een interview, of kort geluidsfragment van Sigiswald Kuijken, met daarbij aankondiging van de aankomende concerten.

als 'vriend voor het leven'

Bij dit lidmaatschap betaalt u eenmalig 1000 euro als ondersteuning voor het orkest. U blijft vervolgens ‘Vriend voor het leven’ en u zult genoemd worden op dit gedeelte van de LPB website (kan ook anoniem). Als u dit wenst ontvangt u de ‘vriendenbrief’ met verrassende inhoud met daarin ook aankondigingen van de komende concerten van LPB, gedurende de rest van uw leven.

Naam:


Adres:ContactIk wil inschrijven als:
VRIEND, en steun jaarlijks met € 50
vriend voor het LEVEN, vermeld op deze pagina, en steun éénmalig met € 1000
vriend voor het LEVEN, niet vermeld op deze pagina, en steun éénmalig met €1000

Ik wil de vriendenbrief ontvangen

Beste ,
hartelijk dank voor uw inschrijving !
U ontvangt nog een bevestiging op .
Uw browser is verouderd.

Update uw browser, of gebruik Google Chrome voor een betere gebruikservaring.